Våre tjenester

Vi tar alt av plast, lakk, karosseri og glass skader. Vi setter kvalitet på arbeidet svært høyt og er et solid skadesenter. Vi tar på oss alle problemer og sørger for at du er fornøyd med sluttresultatet. Vi tar for oss alt av bilpleie og fikser alt fra de minste riper til større skader på bil og vinduer. Vi reparerer alle bilmerker og takserer skader for alle forsikringsselskap.

 

Billakkering

Vi tar hånd om bilen din som var den vår egen. Billakkering hos oss foregår etter de høyeste kvalitetskriteriene. I forbindelse med billakkering håndterer vi alt fra større bulker til små riper fra steinsprut. Vi påtar oss også større opprettingsarbeid dersom skadene er omfattende på vårt karosseriverksted før vi utfører billakkering. Selv de mest omfattende karosseri- og lakkskader er ren rutine for våre erfarne medarbeidere.

Bilverksted

KAR Skadesenter har posisjonert seg som et anerkjent bilverksted og har flere ganger blitt utnevnt til å være blant landets 100 beste bilverksteder. Vårt bilverksted råder over avansert utstyr og moderne fasiliteter og vår lange fartstid i bransjen har bidratt til at vi har godt innarbeidede rutiner og høy effektivitet. Derfor kan vi tilby raske leveringstider selv i forbindelse med krevende oppdrag.

Bilglass

Vi monterer alle typer bilglass til bil i form av frontruter og andre bilruter. Uansett dine behov innen bilglass er vi det trygge valget når du ønsker de beste løsningene på området. Trenger du nytt bilglass som følge av steinsprut er dette noe som dekkes av kasko og delkasko. Uansett forsikringsselskap kan vi hjelpe dere med nytt bilglass. Reparasjon av frontrute er en gratis tjeneste, som bør utføres før glasset sprekker.

Kontakt verksted

Personvern