DET YPPERSTE
INNEN BILPLEIE

Beskytt din nye bil,
eller gjør din gamle bil ny!

Ditec Glassbeskyttelse

Glassbeskyttelse i verdensklasse

 • Kjør sikrere med klart glass
 • Vannavvisende behandling
 • Enklere vedlikehold

Se klart – kjør sikrere – få bedre sikt i dårlig vær med vannavvisende glassbehandling fra Ditec. Ved 60km/t eller høyere hastighet vil vannet prelle av, slitasje på rute og viskere reduseres.

Vår behandling av bilens vinduer har flere funksjoner, hvorav den kanskje viktigste er at den
bidrar til økt sikkerhet ved kjøring i mørket. En behandlet bilrute blir vann- og smussavvisende, og gir bedre sikt ved kjøring i regn og mørke. Regndråpene glir av vinduet ved fart, og vindusviskerene trenger ikke å gå like mye. Insekter og is fester seg ikke like godt som på en ubehandlet rute, og kan derfor enkelt tas bort.

Behandlingens holdbarhet avhenger av hvor mye vindusviskerene går, og holder normalt i cirka 1 000 mil.

Frontrute fra kr 990,- Bestill → Alle ruter fra kr 2190,- Bestill →

Ditec Felgbeskyttelse

Øk holdbarheten til felgen

 • Smuss- og vannavvisende overflate
 • Mer miljøvennlig vask fremover
 • Rene felger

Felgbehandlingen gir felgen en smuss- og vannavvisende overflate med god holdbarhet. Etter behandlingen behøver du ikke lenger bruke sterke vaskemiddel på felgene, og det holder gjerne med milde rengjøringsmiddel i kombinasjon med høytrykksvask. I tillegg til at det gjør rengjøringen enklere, er det også bra for miljøet.

Det vanligste er at vi behandler felgens utside, men vi kan også behandle felgens innside, samt hjul eller felger som blir levert inn løse. Vi gjør felgen klinisk ren før behandlingen.

4 felger fra kr 1250,- Bestill → 1 felg fra kr 450,- Bestill →

Lyktesliping

Bedre lys på bilen

 • God effekt
 • Rimelig behandling

Etter en viss tid vil plasten på frontlyktene oksidere, få riper, eller av andre årsaker bli matt. Lyseffekten blir dårligere og du kan få anmerkning på EU-kontrollen på grunn av dårlig lys.

Unngå unødvendig risiko og kostnader, og ta bilen med inn til oss for å renovere lyktene. Vi sliper og polerer den matte overflaten, noe som gir bedre lys og økt sikt.

Pris fra kr 1600,- Bestill →

Luktsanering

Avansert fjerning av lukt og flekker

 • Kombinert behandling med både ozon og fotoplasma
 • Luktsanering utført av spesialister
 • 24-48 timers behandlingstid

Alt fra søl av brus til muggangrep i kupeen kan kreve avansert fjerning av lukt og flekker. Det er viktig å finne årsaken til lukten og ubehaget.

For å bryte ned de organismer/lukter som er i bilen må man bruke de rette metodene, og vi har utstyret som er nødvendig for å løse problemet. Dette er arbeid som må gjøres på rette måten, for å unngå at kilden fremdeles er der og at arbeidet må gjøres om igjen.

Vanlige vaskemidler er ikke særlig effektive mot vond lukt i bilen, og derfor bruker vi utelukkende ozon og fotoplasma i vår behandling av bilen din.
Ozon/fotoplasma behandling er en kjent metode for å fjerne vond lukt, og har vært brukt lenge i biler. Det er ofte bakterier i usynlige rester fra oppkast, hundehår og sigarettrøyk som forårsaker vond lukt i bilen, men ozon/fotoplasma kombinert dreper disse bakteriene uten å skade bilen din.

Antibakteriell behandling fra kr 450,- Bestill → Ozon/fotoplasma behandling fra kr 1250,- Bestill →
Personvern